You can replace this text by going to "Layout" and then "Edit HTML" section. A welcome message will look lovely here.
RSS

Monday, May 23, 2011

2nd war : POLITIK DAN KERAJAAN ( PSS 3106 )

salam semuanya...

harap anda2x semua sihat-sihat hendaknya..

ALHAMDULILLAH..

berakhir sudah perang aku yg ke 2.. he3x..

erm.. overall.. ok sikit drpd PENGURUSAN BILIK DARJAH.. i think la.. the result, i dun know la.. he3x...


POLITIK DAN KERAJAAN ( PSS 3106 )

objektif : ok.. not so bad..

struktur : masih ok..walaupun utk soalan no.1 aku dah terpinga2x.. he3x..

esei : ok..as usual..part yg agak bermasalah.. aku jawab ok ( bagi aku la ).. berilmiah la sikit dr PBD ari tu.. he3x.. but..aku x yakin la jawapan aku tu menepati skema jawapan yg ada atau tidak..


bila difikir2x kan balik.. aku rasa aku x perlu utk bersedih bagi dua2x paper yg dah lepas ni.. coz..at least aku study.. aku bkn x study.. tapi still x boleh nak jawab tu.. x tau nak ckp la kan.. tapi sekurang2x nya i'm proud with my self lorh.. ^_^

tapi utk 3 paper yg akan dtg.. memang no komen la.. c0z.. memang aku x study sgt.. so..kalau x boleh jawab.. memang padan muka la.. huk3x..

yeah... 3 more to go.. chow chin chow...

just keep the smile..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Rudi Hartono said...

Terima kasih sudah mampir dan berkomentar di blog saya, sebagian besar tulisan saya adalah hasil karya teman2 terdekat...

Post a Comment